Menyecske ruhák

    
Régen a menyasszonyok szűzen mentek férjhez, néhol ennek bizonyítására még a lepedőt is kilógatták a nászéjszaka után.
A menyasszony a szokás szerint éjfélkor leveszi az esküvői ruháját, és piros menyecskeruhát húz ez szintén a szüzesség elvesztését és az asszonnyá válást szimbolizálja. Ezután az „új asszony” először az édesapjával majd a násznéppel kezd bele a menyecsketáncba. 
 
Bár a tradicionális menyecskeruha piros vagy bordó színű, manapság az ettől eltérő színű és estélyi ruha vagy koktélruha fazonú alkalmi ruhák is divatosak.
Ha ilyen ruhát választasz, azt akár későbbi alkalmakkor is viselni tudjuk. Mivel a menyecskeruhában táncolni fogunk, ezért ennél a ruhatípusnál is előnytelen az abroncs használata.   (Myrdinfashion.com/blog/ alapján)

 

Vásárlóink írták

Kedves Szofi Esküvői Ruha Webáruház!
Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a csodálatos menyasszonyi ruhát. Igazik éke lesz az esküvőnknek. Kívánok Önöknek minden jót és sok-sok elégedett vásárlót!
Üdvözlettel: Büki Ildikóek

Megérkezett a ruha, nagyon szépen köszönöm, hogy a megbeszéltek alapján tudtunk egyeztetni telefonon és emailben. Meg voltam elégedve, nagyon szép a ruha, másoknak is ajánlom Önöket! Még egyszer köszönöm!
Nikolett

Szalonunknak érkezett értékelés:
Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom! Nagyon kedves, figyelmes, segítőkész eladók teszik olyanná a ruhapróbát, amilyen a filmekben. Törődnek a menyasszonnyal, hogy emlékezetes legyen számára a pillanat, s szépek legyenek életük nagy napján. 
Unger Anna

Tisztelt webáruház!

A mai napon Megérkezett a ruha, nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsak voltak. Nagyon szép a ruha , köszönöm szépen.

Dunai Tímea