Jó minőségű menyasszonyi ruha olcsón, gyorsan

Hogyan szerezhető olcsó, jó minőségű ruha a nagy napra?

A ruha választás 3 legfontosabb szempontja a legtöbb esetben az ár, a minőség és az idő. Ha menyasszonyi ruha választás előtt állsz, bizonyára téged is foglalkoztat az a kérdés, hogy létezik-e jó minőségű ruha olcsón? Közel az esküvő napja? 

Ha a válasz igen, a következőkben egy kis összeállítás következik, ami segít neked a megfelelő menyasszonyi ruha megtalálásában.

Esküvői ruha olcsón – Tipp 1

Az olcsó esküvői ruha nem feltétlenül kell, hogy silány minőségű legyen. Sok esetben lehet szerencséd, ha például olyan árukészletet akar gyorsan eladni egy esküvői ruhaszalon, amely még divatos, de nem a legújabb trendeket követi.

Minden esküvői ruhaszalon korlátozott hellyel rendelkezik, ezért amikor megérkezik az új árukészlet, akkor igyekszik minél gyorsabban helyet csinálni az üzletben, ezért meghatározott napokon kiárusítási akciót szervez. Ha szemfüles vagy, akkor ilyenkor néhány magas minőségű példány olcsón, akár 20-50 % -os kedvezménnyel is a tiéd lehet!

Menyasszonyi ruha olcsón – Tipp 2

Egy másik megoldás a használt ruha választása. Mivel a menyasszonyi ruha nem mindennapi használatra készül, ezért ez a megoldás is megfontolandó.

Ilyen esetben javasoljuk, hogy alaposan vedd szemügyre a kiválasztott ruhát, nincs-e rajta folt, szakadás vagy egyéb sérülés, nehogy az olcsón megszerzett menyasszonyi ruha kellemetlen meglepetést okozzon a nagy napon.

Egy korrekt esküvői ruhaszalon minden esetben jelzi, ha használt a ruha, de nem mindig „veszik észre” a kisebb sérüléseket vagy foltokat, ezért mindig légy résen a fizetés előtt.

Esküvői ruha olcsón, gyorsan – Tipp 3

Ha nincs a közeledben esküvői ruhaszalon, de gyorsan és ráadásul olcsón szeretnél egy megfelelő menyasszonyi ruhát, akkor van még egy lehetőség, amit érdemes megfontolni, ez pedig a menyasszonyi ruha vásárlása Webáruházon keresztül.

Lehetőség 1: Rendelés Külföldi Webáruházból 

Lehet, hogy szerencséd van, és azt kapod amire gondoltál, és még időben is megérkezik. Még ekkor is érhet meglepetés, hogy vámot és ÁFA-t kell fizetned. Ugyan a legtöbb webshoppnál visszaküldhető a nem megfelelő áru, de ez bizony elég nagy macera, és lehet, hogy kifutsz az időből.
 

Lehetőség 2: Rendelés hazai Webáruházból

A Szofi és Fehérgyémánt Esküvői Ruha Webáruház folyamatosan kínál budapesti raktáron levő menyasszonyi és alkalmi ruhákat. Ezek nagyon kedvező áron, akár 70 % kedvezménnyel is megvásárolhatók. 
A megrendelt ruhákat általában 2 napon belül házhoz szállítják. Fizetés átvételkor. Nincs VÁM, ÁFA.
 

Vásárlóink írták

Kedves Szofi Esküvői Ruha Webáruház!
Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a csodálatos menyasszonyi ruhát. Igazik éke lesz az esküvőnknek. Kívánok Önöknek minden jót és sok-sok elégedett vásárlót!
Üdvözlettel: Büki Ildikóek

Megérkezett a ruha, nagyon szépen köszönöm, hogy a megbeszéltek alapján tudtunk egyeztetni telefonon és emailben. Meg voltam elégedve, nagyon szép a ruha, másoknak is ajánlom Önöket! Még egyszer köszönöm!
Nikolett

Szalonunknak érkezett értékelés:
Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom! Nagyon kedves, figyelmes, segítőkész eladók teszik olyanná a ruhapróbát, amilyen a filmekben. Törődnek a menyasszonnyal, hogy emlékezetes legyen számára a pillanat, s szépek legyenek életük nagy napján. 
Unger Anna

Tisztelt webáruház!

A mai napon Megérkezett a ruha, nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsak voltak. Nagyon szép a ruha , köszönöm szépen.

Dunai Tímea