Menyasszonyi ruhák

Miért fehér a menyasszonyi ruha?

A menyasszonyi ruha azért fehér, mert a tisztaságot és szüzességet jelképezi, ez sok évszázados hagyomány - tartja a közhiedelem. 

A fehér menyasszonyi ruhát a 19. században Viktória brit királynő hozta divatba. A több mint 60 évig uralkodó királynő egy csapásra divatba hozta a hófehér, és lehetőleg selyemből készült menyasszonyi ruhát, amit persze sokáig csak a leggazdagabbak és az arisztokrácia tagjai engedhettek meg maguknak. 

Napjainkban már csak a fantáziánk szabhat határt a mennyasszonyi ruhák terén. Bármilyen kívánságunk is lehet, a ruhatervezők biztosan tudják teljesíteni azt. Manapság már bármilyen stílusok keveredhetnek, lehet hosszú uszályos, vagy rövid, hímzett vagy gyöngyberakásos, úgymond „trendi”. A színekben is bátrabban válogathatunk. Magyarországon még tartja magát a fehér, de divatos az ekrű is. A bátrabbak színes ruhát is felvehetnek.

Menyasszonyi ruháinkat három külön kategoríába osztottuk.

Olcsó menyasszonyi ruhák:  https:szofiwebaruhaz.hu/olcso-menyasszonyi-ruhak/

Ezeket a tiszta, kifogástalan állapotú egyszerűbb ruháinkat azoknak az aráknak ajánljuk, akik inkább az esküvő más elemeire kivánnak többet költeni. 
 
Egyedi tervezésű menyasszonyi ruhák:     Részlekért kattints ide!
 
Ezekben a hazai dizájnerek által tervezett, különleges, gyöngy, strassz, csipke díszítésű menyasszonyi ruháinkban igazi hercegnőnek érezheted magad a nagy napon.