Menyasszonyi ruhák

Miért fehér a menyasszonyi ruha?

A menyasszonyi ruha azért fehér, mert a tisztaságot és szüzességet jelképezi, ez sok évszázados hagyomány - tartja a közhiedelem. 

A fehér menyasszonyi ruhát a 19. században Viktória brit királynő hozta divatba. A több mint 60 évig uralkodó királynő egy csapásra divatba hozta a hófehér, és lehetőleg selyemből készült menyasszonyi ruhát, amit persze sokáig csak a leggazdagabbak és az arisztokrácia tagjai engedhettek meg maguknak. 

Napjainkban már csak a fantáziánk szabhat határt a mennyasszonyi ruhák terén. Bármilyen kívánságunk is lehet, a ruhatervezők biztosan tudják teljesíteni azt. Manapság már bármilyen stílusok keveredhetnek, lehet hosszú uszályos, vagy rövid, hímzett vagy gyöngyberakásos, úgymond „trendi”. A színekben is bátrabban válogathatunk. Magyarországon még tartja magát a fehér, de divatos az ekrű is. A bátrabbak színes ruhát is felvehetnek.

Menyasszonyi ruháinkat három külön kategoríába osztottuk.

Olcsó menyasszonyi ruhák:  https:szofiwebaruhaz.hu/olcso-menyasszonyi-ruhak/

Ezeket a tiszta, kifogástalan állapotú egyszerűbb ruháinkat azoknak az aráknak ajánljuk, akik inkább az esküvő más elemeire kivánnak többet költeni. 
 
Egyedi tervezésű menyasszonyi ruhák:     Részlekért kattints ide!
 
Ezekben a hazai dizájnerek által tervezett, különleges, gyöngy, strassz, csipke díszítésű menyasszonyi ruháinkban igazi hercegnőnek érezheted magad a nagy napon. 
 
La Sposa menyasszonyi ruhák:            Részlekért kattints ide!
      

Akciós áraink 70 % kedvezményt kínálnak. 

A Barcelona központú, La Sposa dizájner cég Örök érékű, klasszikus Ruháit

az elegáns stílust kedvelő menyasszonyoknak ajánljuk.

A ruhák kíváló minőségű anyaga, egyedi szabása, fínom díszítése 

előkelő exkluzivitást biztosít viselőjének a nagy napon.  

 

        

 

Vásárlóink írták

Kedves Szofi Esküvői Ruha Webáruház!
Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a csodálatos menyasszonyi ruhát. Igazik éke lesz az esküvőnknek. Kívánok Önöknek minden jót és sok-sok elégedett vásárlót!
Üdvözlettel: Büki Ildikóek

Megérkezett a ruha, nagyon szépen köszönöm, hogy a megbeszéltek alapján tudtunk egyeztetni telefonon és emailben. Meg voltam elégedve, nagyon szép a ruha, másoknak is ajánlom Önöket! Még egyszer köszönöm!
Nikolett

Szalonunknak érkezett értékelés:
Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom! Nagyon kedves, figyelmes, segítőkész eladók teszik olyanná a ruhapróbát, amilyen a filmekben. Törődnek a menyasszonnyal, hogy emlékezetes legyen számára a pillanat, s szépek legyenek életük nagy napján. 
Unger Anna

Tisztelt webáruház!

A mai napon Megérkezett a ruha, nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsak voltak. Nagyon szép a ruha , köszönöm szépen.

Dunai Tímea